• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riigiettevõte Tallinna Sadam salatseb

  RE Tallinna Sadam haldusnõukogu esimees, veeteede ameti peadirektor Kalle Pedak ütles, et halduskogu arutas riigikontrolli ettepanekuid ning võttis vastu omapoolsed seisukohad.
  Pedaku sõnul ei pea ta vajalikuks riigikontrolli saadetud ettepanekuid avalikustada. «Need oli saatnud peakontrolör ning me vastame talle,» lisas ta. Pedaku sõnul on see puhtalt tööküsimus, mis ei ole ajalehejutt.
  Riigikontrolli peakontrolör Rein Randma ütles, et riigikontroll esitas halduskogule pika nimekirja järelepärimisi. Randma sõnul ei saa ta anda enne mingeid kommentaare, kui halduskogu pole neile reageerinud.
  Tallinna Sadama haldusnõukogu liige Indrek Parts ütles, et tema istungi teemal heameelega ei räägiks ning soovitas pöörduda otse sadamasse, kus siis otsustatakse, millist infot antakse välja ja millist mitte. Halduskogu istungil viibinud Tallinna Sadama peadirektor Enn Sarap ütles, et kuna tema halduskogu liige pole, ei ole tal volitusi detaile kommenteerida. Samas möönis, et riigikontrolli materjale arutati ja tehti otsus, mida vastata. Tema sõnul on hakatud tegema ettevalmistusi Tallinna Sadama ettevõtlusvormi muutmiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.