• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupanga aktsia püsib huviorbiidis

  Vahepeal stabiliseerunud aktsiate hinnad hakkasid reedel, 6. detsembril, uue hooga tõusma. Börsisüsteemis kaubeldi kõigi noteeritud aktsiatega, kokku 249 tehingut. Lisaks veel 5 tehingut Hüvitusfondi kolme seeria võlakirjadega. Päeva kokkuvõttes edestasid tõusvad aktsiad langevaid suhtega 9:5.
  Jätkus üliaktiivne kauplemine Hoiupanga aktsiatega, 56 tehingus vahetas omanikku 230 610 aktsiat kogumahus 14,58 mln kr. Erinevalt eelmistest päevadest, kui elavast kauplemisest hoolimata püsis aktsia hind stabiilne, tegi Hoiupank reedel 4,53protsendilise tõusu, 63,5 kroonile. Päeval tõusis hind ühes tehingus rekordilise 66 kroonini. Hoiupanga aktsia lükkas liikuma teade rekordilisest puhaskasumist novembris -- 8,89 mln kr.
  Suuri tõusjaid oli teisigi. Enim tõusis farmaatsiatehase aktsia, mis pärast 9,73protsendilist tõusu lõpetas päeva 79,5 kr tasemel. Uus rekordhind fikseeriti 80 kroonil. Palju ei jäänud alla ka Ühispanga aktsia, mis tõusis reedel 7,56% ja lõpetas päeva 25,6 kr tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Tallinna börs jätkas taastumist
Esmaspäeval suure languse läbi teinud Tallinna börs jätkas täna taastumist, kui indeks tõusis 1,89%.
Esmaspäeval suure languse läbi teinud Tallinna börs jätkas täna taastumist, kui indeks tõusis 1,89%.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.