• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valgustifirmalt oodatakse enesereklaami

  - Mina olen kõige enam võtnud valgusteid Glamoxist, kuna nendelt saab luminofoorvalgusteid kõige soodsamalt. Üldiselt on valgustid igal pool kallid, aga iga päev neid ei vahetata ka. Glamox saadab palju materjale ning kui midagi on vaja, on need käepärast.
  Ensto valgusteid olen vähe kasutanud, kuid viga pole neil midagi.
  SLO valgustid on kvaliteetsed, hea disainiga, kuid suhteliselt kallid. Peab olema eksklusiivne interjöör, et need sobiksid.
  Estoplast on soodsa hinnaga, konkurentsis täiesti arvestatav, eriti kui ta veel kosub.
  Soodsa hinnaga on ka Rinaldo valgustid, mida olen üsna palju kasutanud.
  - Oma objektidel olen eelistanud Fagerhulti, Luminace'i, Egoluce'i ja Hispaania firma Lamp lampe. Viimastel on ilusad, head ja silmatorkamatud luminesents-torulambid. Esimesel kolmel firmal on väga head seeriad.
  Kõige rohkem olen võtnud valgusteid Moodsast Valgustusest, kus lambid on hea kvaliteedi ja vastuvõetava hinnaga. Ka pakuvad nad end paremini välja kui näiteks Hektor Light. Hektor Lightil ja Moodsal Valgustusel on stiililine erinevus. Minu objektidele on viimane paremini sobinud.
  Rinaldo ja Thorni vahendab Tartus uuem firma Hea Valgus, aga nende valik on veel veidi kesine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs lõpetas päeva plussis Balti börsiindeksit vedas alla Ignitis
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
Volikokku pürgijad: Tartust peab saama maailma ja maailmast Tartusse
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.