5. jaanuar 1998 kell 22:00

Raadio Tartu sai Rakveres raadio

Raadio Tartu omandas 60% OÜ Pandivere Raadio osakuid ja kutsus sinna tööle ka Rakveres teise raadiojaamana töötanud Viroonia raadio tuumiku.

Uuel aastal hakkas Virumaal tööle vaid üks raadiojaam ja sellele otsitakse praegu nime. Saatjad asuvad Tamsalus, Jõhvis ning Rakveres ja uut raadiojaama on kuulda Paidest Sillamäeni.

«Eraldi tegutsedes olid mõlemad Rakveres asuvad raadiojaamad kahjumis ning makseraskustes, Viroonia raadio tehniline pool oli ka juba amortiseerunud,» kommenteeris ASi Raadio Tartu 75% aktsiate omanik ja nõukogu esimees Andrus Ansip. Tehingu suurust ei soovinud ta avaldada.

Raadio Tartu direktor Vello Lään nentis, et Rakveres kanti Raadio Tartu saateid üle juba pikka aega ja tegemist on koostööpartneri osakute omandamisega. Peale ASi Raadio Tartu on Virumaal raadiosaateid tegeva OÜ Pandivere Raadio 30% osakute omanik AS Viru Press -- annab välja ajalehte Virumaa Teataja. Pandivere Raadio senisele ainuomanikule Anne Aruvälile jäi ettevõttes 10%. ÄP

Hetkel kuum