12. veebruar 1998 kell 22:00

7.--13. veebruar 1993

ASi Amerest Hotels peadirektori Sven Kuusmiku sõnul valmib viietärniline Sheraton Tallinna hotell, kui kõik hästi läheb, juba 1994. a lõpuks. «Ülemaailmses Sheratoni kataloogis on Tallinna ehitatav hotell juba sees,» lausus Kuusmik. «Eestis tahame tugevalt mõjutada praeguste hotellide hindu, Sheraton lööb konkurente eelkõige kvaliteedi ja tasemevahega.»

Valitsus on otsustanud privatiseerida riikliku infoagentuuri ETA. Kuigi erastamine korda pole veel kinnitatud, on privatiseerimiskontseptsiooni esitanud konkureeriv agentuur BNS. Moodustataks aktsiaselts, mille üheks omanikuks oleks BNS ja ülejäänud osanikud oleksid raadiod, televisioon ja ajalehed. Ajalehtede toimetused võtsid BNSi ettepaneku vastu kahtlusega. Ühest küljest kardetakse monopoli tekkimist, teiselt poolt ei ole väljaannetel võimalust mahutada tuhandeid kroone agentuuri, kelle teenuseid peab nagunii ostma.

Saku õlletehas on tehniliselt valmis tootma kõigiti maailmatasemel õlut, mis peaks rahuldama ka kõige nõudlikuma tarbija, kinnitas Saku õlletehase direktor Cardo Remmel. «Saku ei soovi kogu Eesti õlleturgu endale haarata. Äri on äri, kuid õlletehased on alati omavahel hästi läbi saanud ja monopoli ei tule.»

Neljapäevasel valitsuse istungil jõuti seisukohale, et rahvakapitali obligatsioonid (RKO) antakse igale Eesti Vabariigi alalisele elanikule RKO arvestuskaardi alusel. Üks tööaasta võrdub 280 krooniga.

Hetkel kuum