Eesti Panga uimane järelevalve

04. mai 1998, 00:00

Eesti Pank avastas üle-eelmisel nädalal Hoiupangas järelevalve käigus teatud kõrvalekaldeid, ütles keskpanga esindaja Daiwa laenutehingut kommenteerides. Need nn teatud kõrvalekalded seisnesid selles, et Hoiupanga tippjuhtide võetud 230 miljoni kroonine laen seadis kohustusi ka Hoiupangale endale, ehkki panga juhid on seda seni eitanud. Daiwa laenutehing teostati mullu sügisel, Eesti Pank avastas puudused alles nüüd. Selline keskpanga, ühtlasi Hoiupanga aktsionäri uimane käitumine ei ärata mingit usaldust Eesti panganduse järelevalve vastu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing