ETK omanikud hukutavad ettevõtte

06. mai 1998, 00:00

ETK võttis oma viimasel peakoosolekul vastu otsuse, mille kohaselt keelati tütarettevõttel ETK Hulgil kaupade väljavedu erakauplustele, mis asuvad ühistutele kuuluvate kaupluste tegevuspiirkonnas. Eilne Postimees teatas, et sellel põhjusel lõpetas ETK Hulgi kauba väljastamise 15 Lõuna-Eesti erakauplusele. Tegemist on absurdse otsusega. Hulgifirmal, mille äriedu sõltub klientidest, keelatakse omanike poolt osa klientide teenindamine. See on vesi teiste hulgifirmade veskile.

Kui 1997. aasta lõpetas ETK Hulgi 9 miljoni kroonise kahjumiga, siis pärast sellist ebapädevat otsust kahjum kindlasti suureneb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing