• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Kindlustus muudab oma strateegiat

  Eesti Kindlustuse uus juhatus kavandab organisatsiooni ümberkujundamist, olulist kulude kärpimist ning klientidele laiemat tootevalikut ja teenuseid Hansapanga kaudu.
  Praegusi majanduskeskkonna muutusi arvestades on kindlustusseltsil surve kulude kokkuhoiuks ning ekspansiivsete arenguplaanide peatamiseks, ütles Eesti Kindlustuse juhatuse esimees Mart Einpalu.
  Kapitali tootlikkuse prognoos aastaks 2000 on Einpalu sõnul 10% ning preemiaid kogutakse 240 miljonit krooni. Eesti säästmisturg ulatub praegu umbes 10 miljardi kroonini.
  Eesti Kindlustuse strateegiliste eesmärkide hulka kuulub müügi efektiivsuse tõstmine ning riskitehniliste tulemuste parandamine, rääkis Einpalu. Klientidele on oluline ka nüüdisajastatud tootevalik, näiteks pensionitoodete ja pikaajaliste varakindlustuslepingute näol.
  Praegu sõlmib Eesti Kindlustus valdavalt üheaastaseid lepinguid. «Viimasele aitab kaasa seltsi koostöö kogu Hansapanga Grupiga, kus kliendil on võimalik avada pangakontosid ning nende kaudu kindlustusmakseid teha,» rääkis Einpalu.
  Hansapanga Gruppi kuuluvate elukindlustusseltside osas on peamise muutusena kavas ühendada Hansapanga ja Eesti Elukindlustus, mille lõplikuks tähtajaks planeeritakse 1. jaanuar 1999. a.
  Eesti Elukindlustus prognoosib 2000. aastaks preemiaid 175 miljoni krooni ulatuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.