15tolline monitor

16. september 1998, 00:00

Nagu näha, võib monitorid jagada 3000-, 4000- ja 5000kroonisteks (mõne tootja puhul on küll sees heast nimest tingitud 1000kroonine nihe ülespoole). Viietuhandest hinnaklassi nimetan mina P-klassiks (nagu proff või see, mida Pets ostab) ja pean kontorisse ostmisel parimaks lahenduseks.

15tolliseid monitore läheb ikka hulgakaupa, nii et olulisem sellest, kas õnnestub leida üks hea pildiga monitor, on see, kas nad partiide kaupa enam-vähem sama pilti näitavad.

Monitori ostes uuri kindlasti, kus neile remonti tehakse. Minul on muidu väga head monitorid, aga lähim parandus tundub olevat Tartus -- mis pole ju üldse probleemiks, kui välja arvata olukorrad, kus mõni monitoridest siiski otsustab katki minna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing