• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn saab uue neljatärnilise hotelli

  Grand Hotel Mercure kuulub rahvusvahelisse hotelliketti Accor, mille all on maailmas üle 3000 hotelli.
  Uues kuuekorruselises hotellis on 164 tuba 250 inimesele, tööd hakkab hotell andma ligi 150 inimesele. Hotelli tuleb ka presidendi sviit.
  Accori esindaja Alain Miqueli sõnul on konkureerivad hotellid Palace ja Olümpia küll head, kuid Grand Hotell Mercure olevat äriinimestele. «Me peame olema konkurentidega vähemalt samal tasemel, kuid püüame olla paremad,» sõnas ta. Miqueli ütlusel on uues hotellis toad paremini varustatud kui konkurentidel.
  Olümpia hotelli haldava ASi Reval Hotelligrupp juht Andres Liinat leidis, et Tallinnasse pole uut neljatärnihotelli enam vaja. Mercure kaubamärgivalik pole õige, pigem oleks nad võinud valida säästlikumatele klientidele suunatud kahetärnihotellide kaubamärgi Ibis, sõnas Liinat.
  Ta ütles, et uue hotelli kõrge maksumus näitab, et omanik on nõus pikaajalise tootlusega, mis on Eestis erandiks. «Minu teada puudub Accori ketil Skandinaavias tegutsemise kogemus, lisas Liinat.
  Hotelliketile Accor kuuluvad kaubamärgid Hotel Sofitel, Parthenon, Hotel Formule 1, Ibis, Novotel, Mercure, Coralia, Thalassa, Atria, Motel 6 ja Etap. Maailmas kannab Mercure'i kaubamärki 400 hotelli. Keti eelmise aasta käive oli 14 miljardit Prantsuse franki ning kasum 1,5 miljardit franki.
  Grand Hotel Mercure'i suuromanik on ärimees Aleksander Kofkin, koostöölepingu sõlmis Accori ketiga firma Irnesse Kapital.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.