• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jürgenson kaalub Rubeni vabastamist

  Jürgensoni avaldus on seotud viimasel ajal ajakirjanduses avaldatud süüdistustega Rubeni vastu, teatas ministeeriumi pressiesindaja Aap Tänav. Ta ütles, et süüdistused on väga tõsised, aga täpsemalt ta neid ei kommenteeri. «Minister teeb otsuse väga ruttu,» lisas Tänav.
  Veel neljapäeval kinnitas Jürgenson, et ei näe põhjust kahelda Rubeni sobivuses Tallinna Sadama nõukogu esimehe kohale.
  Isamaaliidu toel Tallinna Sadama nõukogu esimeheks määratud Tarmo Ruben sai majandusministeeriumi asekantslerina tulu erastamisalaste konsultatsioonide andmisega, kirjutas Äripäev reedel.
  Lisaks sai sel nädalal teatavaks, et pankrotis ERA Pank sisuliselt kinkis Rubenile 5 miljonit krooni, kustutades 2,5 miljoni krooni suuruse laenu koos intressidega. Ajakirjandus on küsinud, kuidas võis varem riigiametnikuna töötanud mees pangast nii suure laenu saada ja miks pank laenu kustutas.
  ERA Panga pankrotihaldur Urmas Tross on kahelnud, kas Bergmann ikka kustutas laenu eelmise aasta augustis. Trossi hinnangul võis see toimuda hoopis sel kevadel, kui pank oli juba moratooriumi all. Trossi sõnul sai ta neljapäeval Rubenilt kirja, milles too teatas, et ei kavatse pangale laenu tagasi maksta.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.