14. oktoober 1999 kell 22:00

Briti kuum funky-punt toob Skandinaaviasse tantsuhulluse

Kindlasti on teile taevastest muusikakanalitest meelde jäänud torbikukujulise lotaka karvamütsiga nooruk, kes videodes tõttab tantsiskledes läbi seinte ja kõnnib otsekui muuseas laes, vürtsitades nakatavalt rütmikat muusikat lauluga.

See on 29aastane miljonär Jason Kay briti klubimuusika tippbändist Jamiroquai, kelle 5 plaadile koondatut iseloomustab muusikakriitikute kinnitus, et need rütmid ja meeldejääv isikupärane meloodia lausa kisuvad tantsima. Ansambli muusikas on ühendatud house ja 70ndate soul, lisaks veidi dzässi ja diskot.

1992. aastast tegutsev punt on võitnud Grammy ja MTV videoauhinna, samuti juhtinud nii Euroopa kui USA muusikaedetabeleid. Jamiroquai on menufilmi «Godzilla» tunnuslaulu «Deeper Underground» looja ja esitaja.

Jamiroquai

25.10 Hamburg, Sportshalle 27.10 Stockholm, Globen 28.10 Kopenhaagen, Valbyhallen

30.10 Helsingi, Hartwall-Areena

info:www.jamiroquai.co.uk

Hetkel kuum