• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Briti kuum funky-punt toob Skandinaaviasse tantsuhulluse

  Kindlasti on teile taevastest muusikakanalitest meelde jäänud torbikukujulise lotaka karvamütsiga nooruk, kes videodes tõttab tantsiskledes läbi seinte ja kõnnib otsekui muuseas laes, vürtsitades nakatavalt rütmikat muusikat lauluga.
  See on 29aastane miljonär Jason Kay briti klubimuusika tippbändist Jamiroquai, kelle 5 plaadile koondatut iseloomustab muusikakriitikute kinnitus, et need rütmid ja meeldejääv isikupärane meloodia lausa kisuvad tantsima. Ansambli muusikas on ühendatud house ja 70ndate soul, lisaks veidi dzässi ja diskot.
  1992. aastast tegutsev punt on võitnud Grammy ja MTV videoauhinna, samuti juhtinud nii Euroopa kui USA muusikaedetabeleid. Jamiroquai on menufilmi «Godzilla» tunnuslaulu «Deeper Underground» looja ja esitaja.
  Jamiroquai
  25.10 Hamburg, Sportshalle 27.10 Stockholm, Globen 28.10 Kopenhaagen, Valbyhallen
  30.10 Helsingi, Hartwall-Areena
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Lemmikuhoidja Laura: see on mu unistuste töö!
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.