• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reformierakond kaalub Tartus kahte võimalust

  Reformierakonna linnapeakandidaat Tartus, praegune linnapea Andrus Ansip ütles, et kohtus eile Tõnis Lukasega. «Rääkisime sellest, mis Reformierakonda ja Isamaaliitu lahutab. Ja kuidas oleks võimalik seda ületada,» ütles Ansip. Ta ütles, et tegu ei olnud koalitsiooniläbirääkimistega. «Mul ei ole veel Reformierakonna Tartu piirkonna ametlikku seisukohtagi koalitsiooniläbirääkimiste kohta,» lisas Ansip.
  Ansipi sõnul lahutavad Reformierakonda ja Isamaaliitu erimeelsused Tartu soojamajanduses ning suhtumine korrakaitsesse ning politseisse.
  Ansip ei välistanud siiski võimalust, et kõik teised panevad seljad kokku ja jätavad koalitsioonist välja hoopis Reformierakonna. «Me ei kipu iga hinna eest võimule,» seletas Ansip. «Me ei ole nõus võimule minema hinnaga, et Tartu soojamajandus kanditakse Tiit Veeberile.» Soojamajanduse erastamine peab olema avalik, rõhutas Ansip.
  Reformierakonna jätkates jääb linnavalitsuse üldpoliitika samaks, lubas Ansip. «Valijad on ju praeguse koalitsiooni tegevuse heaks kiitnud,» põhjendas Ansip ja lisas, et kindlasti moodustavad linnavalitsuse tuumiku tema ja erakonnakaaslased, abilinnapea Margus Hanson ning Hannes Astok.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Täna tuleb turule esimene börsil kaubeldav USA bitcoinifond
Bitcoin jätkas kõigi aegade rekordile lähenemist, tõusule on kaasa aidanud esimese börsil kaubeldava bitcoinifondi turuletulek USAs, vahendab Bloomberg.
Bitcoin jätkas kõigi aegade rekordile lähenemist, tõusule on kaasa aidanud esimese börsil kaubeldava bitcoinifondi turuletulek USAs, vahendab Bloomberg.
Tallinnas vaeb Kõlvart tulevast koalitsioonipartnerit
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Suurematest linnadest ei ole võimalikke koalitsioonikõnelusi alustatud veel kõige suuremas – Tallinnas –, kus ainuvõimu kaotanud Keskerakonnal on valida isegi kolme partneri vahel.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.