• Jaga lugu:

  Viru Kalatööstus valmistub avama Purtse tsehhi

  Viru Kalatööstus OÜ teeb arvatavasti praegu remonditavas Purtse tsehhis proovitootmise enne jõule, püsivalt peaks tsehh tööle hakkama uue aasta algul, kirjutas ajaleht Põhjarannik.
  «Purtse tsehhi kavatseme esialgu käima panna kahes vahetsues ning seal saab tööd umbes 150 inimest,» ütles Viru Kalatööstuse juhataja Agu Laanemets. «Loodame tööle saada Viru Rannast koondatud inimesi.»
  Viru Kalatööstuse ostetud varade hulgas seisavad praegu Narva-Jõesuu tsehh ning ettevõtte suurim konservitsehh Toilas.
  Oktoobri lõpus alustas pärast remonti tööd Voka sprotitsehh. Vokal töötab kolmes vahetuses 259 inimest.
  Viru Kalatööstus müüb rohkem kui kolmandiku toodangust Eestis, üle poole ekspordib ettevõte Venemaale, Ukrainasse ja teistesse SRÜ maadesse ning umbes kümnendiku mitmesse Kesk-Euroopa riiki.
  Laanemetsa sõnul on ettevõttel soov turgu edaspidi veel hajutada ning lääne turu osakaalu tõsta kolmandikuni.
  Hoolimata Eestile eraldatud kalapüügilimiitide vähendamisest Laanemets tooraine nappust ei näe.
  Septembri lõpus tegevust alustanud Viru Kalatööstus -- toona Sesklo Kaubandus -- pole hinnanud veel tootmise kasumlikkust. «Käibe osas oleme plaanitud graafikus,» ütles Laanemets.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.