• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Norma aktsiaga tehti 85 tehingut

  Eilse börsipäeva enimkaubeldud aktsiaks kujunes Norma aktsia, seda nii käibe kui tehingute arvu osas. Normaga tehti 85 tehingut 8,1 mln kroonise kogukäibega, aktsia tõusis ajendatuna headest majandustulemustest 3,30 krooni ehk 4,93 protsenti 49 kroonile.
  Norma aktsia tõus tõmbas endaga kaasa ka ülejäänud turu, ainus erand oli 1,03protsendise langusega Telekomi aktsia, mis lõpetas 96,50 kroonil. Telekomi aktsia käibeks kujunes 6,1 mln krooni.
  Hansapanga aktsia tõusis 6,4 mln kroonise käibe juures 0,19 protsenti 135 kroonile.
  Erastamisväärtpaber tõusis 1,72 protsenti 0,71 kroonile 3 mln kroonise käibe juures.
  Ühispanga aktsia hind ei muutunud 0,6 mln kroonise käibe juures. Äripäeva indeksist arvatakse Ühispanga aktsia välja seoses Ühispanga lahkumisega börsilt vastavalt SEBi ülevõtmispakkumisele. Äripäeva indeksisse lisandub Pro Kapitali aktsia, mis eile kauplemist ei leidnud.
  Merko Ehituse aktsia tõusis 2,24 protsenti 36,50 kroonile 0,5 mln kroonise käibe juures. Tallinna Kaubamaja aktsia kurss kerkis 2,07 protsenti 56,14 kroonile 0,4 mln kroonise käibe juures.
  Viisnurga aktsia kaotas 4,46 protsenti, lõpetades päeva 42,80 kroonil 0,3 mln kroonise käibe juures.
  Äripäeva indeks tõusis veetuna Norma aktsiast 0,6 protsenti 436,92 punktile. Tallinna börsi päevakäive on kasvanud 25,8 mln kroonile, tehinguid tehti 188. Juba teist päeva on Norma aktsia suurima käibega aktsia.
  Erinevalt reedesest uudisterohkest päevast eile ükski ettevõte majandustulemusi ei avaldanud. Eesti Ühispangast sai SEB oma ülevõtmispakkumise käigus omandatud 92,12 protsenti Ühispanga aktsiatest. Koos SEB Baltic Holding AB-le kuuluvate aktsiatega on SEBi omanduses 95,22 protsenti SEBi aktsiatest ja aktsiatega kaasnevast hääleõigusest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Hübriidõpe pani õppeasutused nutikaid lahendusi otsima
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Kümnendik pensionirahast kulus laenude tagasimaksmisele
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.