• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jõul toob odavama arvuti

  Suuruselt teine Eesti arvutitootja AS Ordi pakub selle aasta detsembrikuu sooduskampaania käigus kaht uut arvutit ? jõuluteemalise nimega Jõulutähte ning kiiremat ja veidi kallimat mudelit Blueline.
  ?Jõulutäht on mõeldud neile, kes ostavad oma esimese arvuti,? räägib Ordi juht Sulev Sisask. ?Komplekti hind koos kõlarite ja värviprinteriga on 14 900 krooni, mis on umbes viis protsenti tavahinnast odavam.? Muidu ligi 20 000 krooni maksva Blueline?i soodushind on Sisaski sõnul umbes 17 000 krooni.
  ?Rahvas on harjunud sellega, et detsembris saab arvuteid natuke odavamalt. See sõltub ka dollari kursist, arvuti võib vahel saada odavamalt suvel,? seletab Sisask. ?Praegu on head hinnad, näiteks mälu on umbes 500 krooni odavam kui varem.?
  Jõulukampaania käigus arvutit ostma meelitab Ordi ka väljaloositava puhkusereisiga Tenerifele.
  ?Väga suuri plaane ei pea, kavatseme müüa detsembris üle 1000 arvuti,? prognoosib Sisask.
  Ka Eesti suurim arvutitootja AS MicroLink plaanib käivitada arvutimüügi jõulukampaania, kuid MicroLinki Arvutite tootejuht Mart Sepp on esialgu kampaania korraldamise detailide ja hindade väljaütlemisega kitsi. ?Täpsem info selle kohta tuleb järgmisel nädalal,? lubab ta. Sepp märgib, et võrreldes teiste kuudega on MicroLinki arvutite müüginumbrid detsembris olnud 20?30 protsenti suuremad.
  ?Tänavuse jõulukampaania abil kavatseme detsembris müüa ligi 2000 arvutit,? prognoosib Sepp. MicroLinki novembri tulemus on üle 1300 arvuti.
  Compaqi arvuteid müüva Helmese juht Jaan Pillesaar tunnistab, et ei ole arvutimüügi jõulupakkumiste peale mõelnud. ?Meil on praegu suured projektid käsil ? tegemist on talumeestele 1000 arvuti tarnimisega. See hind, millega talunikele arvuteid pakume, on niigi hea,? märgib Pillesaar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.