• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Postimees võitis Euroopa kujunduskonkursil auhinna

  2000. aasta Euroopa ajalehtede kujunduskonkursil sai Postimees auhinna Sydney olümpiamänge kajastavate lehekülgede eest, kirjutab Postimees.

  Kokku said sellel võistlusel auhindu 86 ajalehte 21 riigist, auhindu anti välja 15 kategoorias (esiküljed, siseküljed, fotod, infograafika, eriküljed jne). Eestist sai auhinna veel Pärnu Postimees infograafika kategoorias, teatas Eesti Meedia meediadirektor Vahur Kalmre.
  Postimehe Sydney-külgi kujundasid teostusgrupi juhataja Ellen Laagus ja toimetaja Tõnu Kees. Erki Noole olümpiavõitu tähistas Postimees tavapärasest erineva kujundusega, trükkides Noole foto üle terve esikülje.
  Euroopa kõige paremini kujundatud ajalehtedeks nimetati kohalike lehtede kategoorias Laagendalsposten (Kongsberg, Norra), regionaallehtedest Diario El Correo (Bilbao, Hispaania), üleriiklikest lehtedest The Guardian (London, Suurbritannia) ja nädalalehtedest Die Woche (Hamburg, Saksamaa) ja Sunday Herald (Glasgow, ?otimaa).
  Postimees sai Euroopa ajalehtede kujunduskonkursil auhinna ka eelmisel aastal. Toona leidis esiletõstmist Tallinna-lisa tüpograafia, mille loojaks oli disainer Artur Borissenko.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.