• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu haigekassa eelarve lõhki

  Tartu haigekassa direktori Vaike Soodla sõnul on nõudlus raviteenuste järele alati suurem, kui lepingute maht seda võimaldab, haiglad peavad õppima oma tegevust aasta peale paremini planeerima. Rahanappus tingib olukorra, kus paljud tartlased ootavad ravijärjekorras mitmeid kuid, kõrvakliinikus ulatub järjekord järgmise aasta lõppu.
  TÜ Kliinikumi juhatuse esindaja Mart Einasto rõhutas, et raviasutused vajavad haigekassa poolt täpsemat reglementeeritust, kuidas oma tööd planeerida ja millistel alustel ravijärjekordi pidada. Nii Mart Einasto kui TÜ Kliinikumi nõukogu liige Väino Kull kinnitasid, et kliinikum on teinud pingutusi majandamise efektiivistamiseks, administratiivkulud on langenud, on tõstetud töötajate palku ning hangitud ka uut meditsiinitehnikat.
  Sotsiaalkomisjoni esimehe Aleks Lenzneri hinnangul oleks vajalik, et plaanilise ravi ning erakorralise ravi jaoks mõeldud raha ei tuleks eelarves ühelt realt.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.