• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lotofirma juht kingiks konkurendile raamatu Lotomiljonärid

  Viimati lugesin novembris M. Mikkola 'Vaesus ja Euroopa Sotsiaalharta', sel aastal loetud parim raamat võiks olla M. Schumacher`i 'Hämmeldunu teejuht', ütles Eesti Loto juhatuse esimees Monika Salu. Konkurendile kingiksin P.Falk`I ja P.Mäenpää raamatu 'Lotomiljonärid'.

  Aastate jooksul on Eesti Loto raamatukokku kogunenud umbes.900 teost, rääkis Salu. Osa on saadetud ja/või kingitud, osa ostetakse ettevõtte juhtkonna otsusel. Iganädalaselt kasutavad raamatukogu peamiselt marketingi osakonna töötajad, teised kasutavad mõned korrad aastas. Raamatukogus on ainult erialane ja üldäritegevuse kirjandus.
  Ühest hinda raamatule on võimatu anda, see peab sõltuma teosest - tema mahust, sisust, suunitlusest jms, nentis Salu. Seoses doktoritöö kirjutamisega olen viimase nelja aasta jooksul lugenud ('kohutavalt') suurtes kogustes teaduslikku ja erialast kirjandust. Ilukirjanduse jaoks on seetõttu jäänud vähe võimalust aga puhkuse ajal olen alati 1 meelelahutusliku raamatu mahutanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.