Madli Zobel • 11. detsember 2000 kell 15:48

Lotofirma juht kingiks konkurendile raamatu Lotomiljonärid

Viimati lugesin novembris M. Mikkola 'Vaesus ja Euroopa Sotsiaalharta', sel aastal loetud parim raamat võiks olla M. Schumacher`i 'Hämmeldunu teejuht', ütles Eesti Loto juhatuse esimees Monika Salu. Konkurendile kingiksin P.Falk`I ja P.Mäenpää raamatu 'Lotomiljonärid'.

Aastate jooksul on Eesti Loto raamatukokku kogunenud umbes.900 teost, rääkis Salu. Osa on saadetud ja/või kingitud, osa ostetakse ettevõtte juhtkonna otsusel. Iganädalaselt kasutavad raamatukogu peamiselt marketingi osakonna töötajad, teised kasutavad mõned korrad aastas. Raamatukogus on ainult erialane ja üldäritegevuse kirjandus.

Ühest hinda raamatule on võimatu anda, see peab sõltuma teosest - tema mahust, sisust, suunitlusest jms, nentis Salu. Seoses doktoritöö kirjutamisega olen viimase nelja aasta jooksul lugenud ('kohutavalt') suurtes kogustes teaduslikku ja erialast kirjandust. Ilukirjanduse jaoks on seetõttu jäänud vähe võimalust aga puhkuse ajal olen alati 1 meelelahutusliku raamatu mahutanud.

Hetkel kuum