• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sarnet: riigiasutuste edastatava info kvaliteet pole tagatud

  Järgmisest aastast kehtima hakkav Avaliku Teabe Seadus ei reguleeri edastatava informatsiooni kvaliteeti, ütles Avaliku Halduse Büroo Juhataja Väino Sarnet täna koolitus- ja arenduskeskuse Legimus korraldatud seminaril.

  Sarneti sõnul on vähe kasu sellest, kui avalik sektor hakkab uuest aastast välja paiskama järjest rohkem teavet. 'Informatsioon peab olema süstematiseeritud, tarbijaile arusaadav ja mugav kasutada,' märkis ta.
  Sama kinnitas ka IT Koolituse arengujuht Henn Sarv. 'Pole oluline, et kõigil oleks oma WEB, sest see sunnib inimest käima ühelt koduleheküljelt teise, erinevad ametkonnad võiksid sellealast tegevust ühildada,' leidis ta.
  Sarnet ütles, et seadus on samm õiges suunas, kuid seee täidab vaevalt veerandi praegusest tühjusest. Minevikku käsitlevate dokumentide asemel tahavad inimesed tema sõnul hoopis rohkem teavet ühe või teise asutuse tulevikukavade kohta, kuid sellist nõuet Avaliku Teabe Seaduses praegu pole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.