• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jüri Käo sai ettevõtjate juhiks

  Täna toimunud Eesti Tööandjate ja Tööstuse Keskliidu juhatuse koosolekul valiti juhatuse esimeheks Jüri Käo ja aseesimeesteks Toomas Annus, Aadu Luukas, Riho Rasmann ning Peeter Tohver.

  Koosolekul kinnitati ETTK 2001. a. tööplaan ja nimetati Eesti Haigekassa nõukogusse ETTK esindajad, kelleks on Toomas Annus, Kaido Kotkas, Sandor Liive, Henn Pärn ja Enn Veskimägi.
  Samuti arutati sotsiaalpartnerluse kokkuleppe projekti, mille osas otsustati korraldada täiendav arutelu 22. veebruari juhatuse väljasõiduistungil.
  Sotsiaalpartnerluse kokkulepe on kavas sõlmida ETTK ja Eesti Ametiühingute Keskliidu vahel ning selle eesmärk on määratleda tööandjate ja töövõtjate vahel toimuva sotsiaaldialoogi aluspõhimõtted.
  Koosolekul võeti vastu neli uut liiget: AS Kalev, AS Tallinna Piimatööstus, AS Wõro Kommerts ja Eesti Kinnisvarafirmade Liit. Rahuldati Eesti Laevaomanike Liidu avaldus muuta toetajaliikmestaatus täisliikme omaks.
  Järgmine ETTK juhatuse koosolek toimub 18. jaanuaril 2001. a.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Omniva juht: oleme valmis konkureerima Boltiga
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".