• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Coca-Cola toob Tallinna 8 jõuluautot

  Pühapäeval, 17. detsembril toob Coca-Cola kompanii Tallinna 8 tuledes ja jõulumuusikaga veoautot, mis läbivad päeva jooksul kõik Tallinna linnaosad ja lõpetavad päeva kell 19 Raekoja platsil jõulukontserdi ning kingituste kogumisega, teatas firma esindaja.

  Kingitusi koguvad Coca-Cola töötajad puudust kannatavatele lastele. Pühade-eelsel nädalal viiakse kingid laiali laste- ja koolkodudesse üle kogu Eesti.
  Raekoja platsil tervitab kõiki Lapimaalt saabuv jõuluvana ja esinevad Ave Kumpase laululapsed.
  Varem on 1995. aastal alanud jõulukaravani projekt olnud edukas Rootsis ja Saksamaal.
  Marsruut: kell 14:00 algus AS Eesti Coca-Cola Joogid territooriumilt Kadaka tee 76B, Akadeemia tee, Sütiste tee, Retke tee. Peale Lastehaigla külastamist orienteeruvalt kell 15:00 stardib karavan Rocca al Mare"sse Aidem Pot korraldatavale üritusele 'Suur Pühapäev', mis on pühendatud lastekodude lastele üle Eesti. (Lastehaigla, Sütiste tee, Sõpruse pst, Tulika ristmik, Tulika viadukti alt läbi, tagasipööre Endla tänavale, mööda Endla tänavat kuni Hipodroomini, Hipodroomi juurest suundub karavan Paldiski mnt-le.
  Orienteeruvalt kell 15:25 jõuab karavan Rocca al Mare"sse, kus Coca-Cola Jõuluvana kohtub kohaliku jõuluvanaga, toimub karastusjookide üleandmine jne.
  Kell 15:50 lahkub Jõulukaravan Rocca al Mare"st ja läheb traditsioonilisele ringsõidule erinevates linnaosades: Õismäe (Paldiski mnt, Õismäe sisemine ring, Ehitajate tee, Tammsaare tee, Sõpruse pst, Ehitajate tee), Nõmme (Pärnu mnt, /Nõmme Keskuse juurest paremale/ Hiiu, Vabaduse pst), Kesklinn (Pärnu mnt, Liivalaia tn, Raua tn, Narva mnt), Pirita (Merivälja tee, Supeluse tn, Bornhöhe tee, Randvere tee, Merivälja tee, Rummu tee, Kose tee), Lasnamäe (Vormsi tn, Läänemere tee, Linnamäe tee, Kivila tn, Raadiku tn, Mahtra tn, Osmussaare tee, Kuuli, Punane tn, Smuuli tee), Kesklinn (Narva mnt, Pärnu mnt, /Viru hotellist mööda Draamateatri suunas/ Hotell Palace juurest paremale, Toompuiestee, Rannamäe tee, /Balti jaam/ Mere pst, Viru hotelli juures ring, Mere pst, Paksu Margareeta juurest paremale, Rannamäe tee /Balti jaam/ Toompuiestee, Tõnismägi, Kaarli pst, Estonia pst /Estonia teatrist mööda Kaubamaja juurde/ Tallinna Kaubamajast vasakule, Teenidusmaja, Postimaja, Draamateater, Hotell Palace juurest paremale, Harju tänav).
  Sihtkoht: orienteeruvalt kell 18:30 Raekoja plats. Üritus lõpeb kell 21.00.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.