Kaubamaja direktor läheb tööle Hansapanka

ÄP Online 05. aprill 2001, 00:00

Andres Liinat esitas Tallinna Kaubamaja juhatusele eile lahkumisavalduse, mille juhatus ka rahuldas. Tallinna Kaubamaja direktori kohuseid täidab kuni uue direktori ametisse nimetamiseni Tartu Kaubamaja direktor Raul Puusepp.

Andres Liinat töötas Tallinna Kaubamaja direktorina möödunud aasta juunikuust. Varem on Liinat pikka aega töötanud Reval Hotelligrupis, viimati juhatajana.

Liinat ütles, et mida ta täpselt pangas tegema hakkab, selgub lähinädalatel. Tema tugevaim külg on klienditeeninduse juhtimine ning ta ei eitanud, et tema uus töö on seotud selle valdkonnaga. ?Hansapank on küll pealtnäha küps organisatsioon, aga selgub, et ta suudan mõnda asja paremini teha,? rääkis Liinat.

Liinat tunnistas, et ta ei öelnud kohe jah-sõna, kui Hansapanga juht Indrek Neivelt ta restorani lõunale kutsus. Neiveltil oli kannatust ja lõpuks soostus ta panka tööle minema. Neivelti isik oli otsuse tegemisel määrava tähtsusega.

Liinat ütles, et pangandusega on tal olnud kokkupuude ainult kliendi tasandil. Ta on Hansapanga klient juba pikka aega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing