Patsiga poiss pesi

06. aprill 2001, 00:00

Leedu lehe Lietuvos Rytas andmetel süüdistatakse Hansapanga Leedu tütart rahapesu vastase seaduse rikkumises. Pank pole teatanud ligi 2000 korral kahtlastest operatsioonidest. Hanspanga Grupi juht Indrek Neivelti sõnul on tegu arvutisüsteemist tingitud tehnilise veaga ja suurt probleemi asjas ei näe.

Olgu viga mõnes patsiga poisis või arvutisüsteemis, aga nn rahapesu kohta on hakanud huvi tundma ka Leedu valitsus peaministri isikus. Paraku on just Leedu valitsus see, kes otsustab Leedu Hoiupanga müügi Hansapangale. See võib olla väike probleem. Mustem variant ? Hansabankaselt tegevusloa võtmine - enam nii väike pole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing