Kadaka turg ? suurim legaalne muusikaäri

18. mai 2001, 00:00

Kadaka turg on kuulus. Nii kuulus, et sinna on Soome turistide jaoks eraldi bussiliin. Nii kuulus, et seda kauplemiskohta ei pidanud paljuks külastada Eesti pea-, sise- ja kultuuriminister. Politseist oma regulaarreidide ja puistamisega rääkimata. Turul oli Eesti piraatkaubanduse peakorteri kuulsus.

Nüüd aga on turg omandamas uut imagot ? rendileping sõlmiti ühe suurima ja hinnatuima muusikatootja- ja turustaja Kaljuste Music Shopiga. Turu haldaja sõnul on pakkumisi tehtud ka teistele suurtele muusikafirmadele. Ütlemata ülev ümbersünd ? niisviisi võime varsti Kadaka turust rääkida kui Eesti suurimast legaalse muusika ärist. Ja kunagist piraatlusepesa ei mäleta enam keegi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing