Seaduste tegijad ise seadusi ei täida

30. mai 2001, 00:00

Naised saunas rääkisid, et seaduste ees pidid kõik võrdsed olema. Aga nagu ikka on saunajutud üks asi ja tegelikkus teine asi. Tegelikus elus on võrdseid ja võrdsematest võrdsemaid ning neid, kelle jaoks seadused ei kehti. Ja need viimased, nagu selgub riigikontrolli eilsest otsusest, on need, kes ise seadusi koostavad ? nimelt ministeeriumid ja nende allasutused. Näiteks riigihankeseadus. Riigiasutused ostsid tunamullu kokku mootorikütust 126,5 miljoni krooni eest, kuid hankekonkursi korraldasid selleks vaid viiel korral, kokku maksumusega 12,7 miljonit krooni. Ja mullu oli pea sama lugu. Piir aga, kust tuleb konkurss korraldada, jookseb 200 000 krooni pealt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing