Kallid poliitikud!

11. juuni 2001, 00:00

Äripäev lõi kokku raha, mis on tuulde lennanud poliitikute näpuvigade või rumaluse tõttu, ja kuigi ilmselt pole me kõiki ?näpukaid? tuvastada suutnud, on summa ikkagi aukartustäratav ? ca 2 miljardit krooni. Pensionireformi II sammas? Raha tuuldeloopijate esirinnas on majandusminister Mihkel Pärnoja 900, teede- ja sideminister Toivo Jürgenson 520 ja keskkonnaminister Heiki Kranich 160 miljoniga. Peatöövõtja on muidugi peaminister Mart Laar.

Kõik kenad inimesed, kahju, kui selline koorem südametunnistusel terviserikkeid tekitaks. Aga võlga annab tasandada ja haigust ennetada. Nõmme linnaosa maksab suvel heakorratööde eest 10 krooni tunnis. Seda praktikat võiks laiendada üle Eesti ning kui kõik poliitikud/tippametnikud ühiskondlikult kasulikule tööle rakendada, poleks aastakümneid enam ohtu, et teeääred/tänavad/pargid räpased on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing