Ain Hanschmidt varsti Keskerakonna liige?

30. juuli 2001, 00:00

Ühispanga juhi, mullu peaaegu 23 mln kr tulu deklareerinud Ain Hanschmidti arvates võiks tema masti mehed maksta lisaks tulumaksule eriotstarbelist maksu. Ehk need, kelle aastatulu on üle miljoni või kümme keskmist Eesti palka, võiks maksta 5 lisaprotsenti nn rikkusemaksuna. Jääb üle jumalat tänada, et Ain Hanschmidt poliitik pole, sest tema idee meenutab väga astmelise tulumaksu kehtestamise soovi. Sama, tõsi madalamalt alustades, soovib Keskerakond. Säherduste mõtete süvenedes võibki juhtuda, et mõne aasta pärast ongi Hanschmidt Keskerakonnas.

Kui Hanschmidt soovib, võib ta juba praegu rikkusemaksu maksta. Ent see olgu vabatahtlik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing