Erastamisel osalenute kommentaarid

03. august 2001, 00:00

Meil pole küll nii suuremahulisi tehinguid viimasel ajal olnud, kuid firma on juba pikema aja jooksul valmistunud raudteesse suuri summasid investeerima. Ka välisosanikel ei teki oma projektis rahalise osaluse suurendamisega probleeme. (PM 04.07.2001)

Võimalik, et nüüd mängitakse ka osalusi ümber. RERi võimalik kaasalöömine ei ole maikuistest kontaktidest edasi arenenud. Tõsine võimalus on USA päritolu fondihalduri Emerging Markets Partnership kaasamine. Ka RER rääkis esialgu nendega. (EPL 02.08.2001)

Pigem tõmmata püksirihma koomale kui minna lõppfaasis kedagi kaasama. BRSi aktsiakapitali laiendamise kohta uute partnerite arvelt täna plaanid puuduvad. BRS tõstis omafinantseeringut juba 400 miljonilt 700-le ning see raha on olemas, küllap leitakse ka ülejäänud 300 miljonit. Pealegi pole EBRD kuhugi kadunud.

Jüri Käo NG Investeeringuid hinnatakse pankade silmis kõrgelt. See, et BRS ei saanud, ei tähenda, et Käo ei saa. BRSi juhtfiguuri Edward Burkhardti vara on hinnatud dollarites üheksakohaliseks. (EPL 02.08.2001)

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing