Gucci: terrorirünnak kahandab luksuskaupade müüki

ÄP Online 26. september 2001, 00:00

Prognoose alandas ettevõte sel aastal juba teist korda. Esimene hoiatus oli pärast esimese kvartali tulemuste avaldamist, kui teatati, et suuremad kaotused Yves Saint Laurentilt ja madalad intressimäärad ähvardavad ettevõtte kasumit. Oletades, et maailma majanduslik ja poliitiline olukord tulevikus oluliselt ei halvene, alandas ettevõte oma selle aasta müügiprognoosi 2,45 miljardilt dollarilt (42 miljardit krooni) 2,3?2,4 miljardile dollarile ehk möödunud aastaga samale tasemele.

Esmaspäeval teatas Gucci, et esimese kvartali müük ulatus 1,09 miljardi dollarini ja kasum 138,8 miljoni dollarini.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing