Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AS Balti Investeeringute Grupp korraldab viienda avaliku võlakirjaemissiooni

  AS Balti Investeeringute Grupp (BIG) emiteerib 2,5 miljoni krooni väärtuses võlakirju müügihinnaga 100 krooni.

  Võlakirjade müüki alustatakse 18. oktoobril ja esmaslevitamisperiood kestab kuni 30. novembrini. Emissiooni raames emiteeritakse võlakirju kahes seerias. 1. seeria võlakirjade lunastamistähtaeg on 1. juunil 2002, intressimäär 9,5% aastas ja maht pool miljonit krooni. 2. seeria võlakirjade lunastamistähtaeg on 1. detsembril 2002, intressimäär 10% aastas ja maht kaks miljonit krooni.
  ASi Balti Investeeringute Grupp juhatuse esimehe Ingo Põderi sõnul kasutab ettevõte võlakirjaemissioonist saadavaid täiendavaid rahalisi vahendeid laenude andmiseks, mille mahud on mullusega võrreldes kasvanud ligemale 20%.
  Käesoleva emissiooni puhul on tegemist AS-i Balti Investeeringute Grupp viienda avaliku võlakirjaemissiooniga. Eelnevate avalike emissioonide käigus on emiteeritud võlakirju 1995. aastal mahuga kolm miljonit krooni; 1996. aastal mahuga neli miljonit krooni; 1999. aastal mahuga kuus miljonit krooni ning 2001. aasta mais mahuga neli miljonit krooni.
  AS-i Balti Investeeringute Grupp käesoleva aasta kaheksa kuu puhaskasumiks kujunes ligemale 4 miljonit krooni, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 20% võrra. Ettevõtte eelmise aasta auditeeritud puhaskasumiks kujunes üle 5 miljoni krooni.
  AS Balti Investeeringute Grupp on pankade ja liisingfirmade järel Baltimaade suurim laenuandja eraisikutele ja firmal on ligemale 2700 klienti. Finantseerimisasutus on asutatud 1992. aastal Tartus. Ettevõte laienes 1993. aastal Tallinnasse ning seejärel 1994. aastal Pärnusse. Väliskontoritest asutati Riias 1996. aastal tütarettevõte AS Vidzemes Kredits, mille põhitegevus sarnaneb emafirma omaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Karoli Niilus: riigihangetega saab aidata lahendada keskkonna- ja sotsiaalprobleeme
Riigihanked peidavad endas paljudele teadmata ressurssi – võimalust laiemalt toetada ühiskondlikku toimetulekut, kirjutab rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonna nõunik Karoli Niilus.
Riigihanked peidavad endas paljudele teadmata ressurssi – võimalust laiemalt toetada ühiskondlikku toimetulekut, kirjutab rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonna nõunik Karoli Niilus.
Sellele sektorile ma niipea raha ei panusta
Arvate, et lennureisijad kannatavad, kui lennud ära jäävad ja lennujaamad umbes on? Need kannatused on köömes võrreldes lennufirma aktsionäri kannatustega.
Arvate, et lennureisijad kannatavad, kui lennud ära jäävad ja lennujaamad umbes on? Need kannatused on köömes võrreldes lennufirma aktsionäri kannatustega.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Müüt versus tegelikkus: inimesed peavad keskklassiks tegelikkuses pigem jõukaid
Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse uuringust selgus, et inimeste ettekujutus keskklassist on hoopis midagi muud kui selle tegelikkus.
Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse uuringust selgus, et inimeste ettekujutus keskklassist on hoopis midagi muud kui selle tegelikkus.
Segadused Türgi sadamas: Eesti ettevõte kisti Venemaa viljavarguste skeemi
Türgi võimud on Ukraina prokuratuuri palvel kinni pidanud laeva, milles on ligi 7000 tonni Ukrainast pärit nisu. Kahtlustatakse, et tegu on Ukrainast varastatud teraviljaga. Veose tarnija on aga Tartus registreeritud ettevõte, mille juht on teatanud laevaomaniku väitel veose täielikku legitiimsust, kirjutab Logistikauudised.
Türgi võimud on Ukraina prokuratuuri palvel kinni pidanud laeva, milles on ligi 7000 tonni Ukrainast pärit nisu. Kahtlustatakse, et tegu on Ukrainast varastatud teraviljaga. Veose tarnija on aga Tartus registreeritud ettevõte, mille juht on teatanud laevaomaniku väitel veose täielikku legitiimsust, kirjutab Logistikauudised.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.