Savisaar kiirendas leppimist

26. oktoober 2001, 00:00

Peaminister Tiit Vähi ja rahandusminister Siim Kallas kinnitasid Äripäevale, et Koonderakond ja Reformierakond lõpetavad kohelike omavalitsuste valimise eelse musta pesu pesemise ning maa-, õhk- ja veerelvad pööratakse teineteise pealt ära. Ootamatult osutus, lepitajaks, Edgar Savisaar, kelle hiljutistes väljaütlemistes ÄP-le nägid nad kiilulöömist Kallase je vähi vahele. Nähes vaimusilmas valitsuse lagunemise puhul käsi hõõruvat Savisaart, aitas see neil tülidele kiire punkti panna.

Hetkeseis: Savisaar suutis siiski Vähi ja Kallase sõpruse lõpetada. Tallinna linna juhtis küll kaks nädalat reformierakondlane Priit Vilba, mispeale Savisaar osavalt jõuvahekorrad enda kasuks pööras ja ise volikogu esimeheks sai. Seepeale sõlmitud koostöölepe Kesk- ja Koonderakonna vahel, viis riigi valitsusest Reformierakonna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing