Sakslased avastavad Eestimaad

30. oktoober 2001, 00:00

1999. a Saksa ettevõtjate seas läbiviidud uuringust selgus, et Eestit seostatakse sõja ja Balkani poolsaare, Venemaa ja Kaspia merega; teati, et siin on halb ilm ja voolab viin. 7% ettevõtjaist teadis Eestit hästi. Nüüd kirjutab Saksa päevaleht Die Welt: Eesti pakub huvitavaid investeerimisvõimalusi; Eestit mõjutavad liberalism, vaba turumajandus, ettevõtjahing, siin on soodsad maksuseadused, lai ligipääs internetile ja Eesti hea asend võimaldab kasutada riiki sillapeana Vene turule sisenemiseks. Loodetavasti loevad ettevõtjad lehti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing