Inno Tähismaa • 13. detsember 2001 kell 9:09

Tõnis Palts ostis 70 000 krooni eest reklaami päevalehtedesse

Täna tõenäoliselt viimast päeva Tallinna linnapea Tõnis Palts ostis tänastesse päevalehtedesse reklaami ligi 70 000 krooni eest.

Palts ostis Eesti Päevalehte 3. leheküljele poole lehekülje suuruse reklaami, mis maksab hinnakirja järgi 30 200 krooni. Samuti ostis ta poole lehekülje suuruse reklaami Postimehe 5. leheküljele, mis maksab koos käibemaksuga 40 887 krooni.

Reklaamis ütleb Palts, et linnapea peab korda tegema koolid, haiglad ja teed, arendama turismi ja transiiti, et luua uusi töökohti. Samuti peab tagama turvalisuse linnakodanikele ja külalistele, seisma hea, et Toompeal ei elataks linna kulul, meeles pidama, et just linnakodanik maksab palga ja et just linnakodanikule tuleb luua väärtust ja hüve ning investeerima jõuliselt kohe, mitte ootama järgmisi aastaid, et Tallinna areng ei seiskuks.

Samuti on Paltsi suure näopildiga reklaamis kirjas, et linnapea ei tohi ronida võimu nimel voodisse vanakuradi vanaemaga, lasta tegelda linnaametnikel mõttetu reisimisega, ehitada prükkaritele maju koolimajade asemel, osta linnale autot enda tarbeks ja nõuda oma palga suurendamist.

?Tallinna jõuline areng peab jätkuma. Tallinn peab olema kõige kiiremini arenev linn Läänemere piirkonnas,? lõpetab Palts oma pöördumise. ?Tänan usalduse eest. Igal juhul.?

Hetkel kuum