• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sellel aastal üle 7000 III sambaga liituja

  Selle aasta esimese 9 kuuga sõlmiti 7635 uut III samba kindlustuslepingut.

  Septembri lõpu seisuga oli sõlmitud kokku 41 111 täiendava kogumispensioni kindlustuslepingut, teatab Eesti Kindlustusseltside Liit. Tuginedes statistikaameti tööturu andmetele moodustab 2002. aasta septembriks täiendava kogumispensioni kindlustuslepingu sõlminute arv 7% hõivatud tööjõust.
  III kvartalis sõlmiti 2163 lepingut, mis on 32% ehk 1024 tükki vähem kui käesoleva aasta II kvartalis, mil sõlmiti 3187 lepingut. 2002. aasta I kvartalis sõlmiti 2285 lepingut.
  Käesoleva aasta esimese 9 kuuga laekus täiendava kogumispensioni kindlustuslepingute alusel kokku 140,52 miljonit krooni kindlustusmakseid.
  Täiendava kogumispensioni kindlustusena sõlmitakse kolme liiki elukindlustuslepinguid. Finantsinspektsiooni andmeil oli septembri lõpul laekunud kindlustusmaksete järgi suurimaks täiendava kogumispensioni kindlustuse liigiks kapitalikogumiskindlustus, mille eest laekus 77,3 miljonit krooni. Järgnesid pensionikindlustus 53,6 miljoni krooniga ja investeerimisriskiga elukindlustus 9,6 miljoni krooniga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
USA majanduskasv aeglustus ootamatult
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.