• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oktoobri vaadatuim telesaade oli Kes tahab saada miljonäriks?

  EMOR Gallup Media tele- ja raadioauditooriumi uuringu kohaselt oli oktoobris Eesti vaadatuim telesaade Kes tahab saada miljonäriks?.

  Saade kogus keskmiselt 312 000 vaatajat vanuses 12-74. Vaadatuim telekanal oli jätkuvalt TV3.
  TV3 tõsielusari Robinson kogus keskmiselt 231 000 vaatajat, Seitsmesed uudised 220 000, mängufilm Indiana Jones kadunud laeka jälil 213 000 ja erisaade Kroonika seksikamad 197 000 vaatajat.
  Oktoobrikuus vaatas keskmine 12-74aastane eesti televaataja telerit 32 tundi ja 26 minutit nädalas. Sellest ajast 23,6% vaadati TV3-e, 16,9% Kanal 2-e ja 15,8% ETV-d. Ülejäänud aeg kulus põhiliselt venekeelsete kanalite vaatamisele.
  'Miljonimäng on esimene omasaade eesti eratelekanalitelt, mis on jõudnud vaadatavustabeli absoluutsesse tippu. Samuti oli rekordilineTV3 osakaal vaatamisajast ja seda tänu ühtlaselt tugevale kavale,' ütles TV3 meediauuringute juht Margus Paas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Eesti sadamate kaubamaht kasvas üheksa kuuga jõuliselt
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.