• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Taani annab keskkonnainvesteeringute tarbeks üle 4,5 miljoni krooni

  Taani toetab Keskkonna Investeeringute Keskust enam kui 4,5 miljoni krooniga.

  Taani Keskkonnakaitse Agentuur (DEPA ? DANCEE) on otsustanud järgmise 15 kuu jooksul Keskkonna Investeeringute Keskust (KIK) 4,5 miljoni krooni ulatuses infotehnoloogiliselt aidata, teatas Taani saatkonna esindaja.
  Kogenud Taani konsultatsioonifirma COWI saadab Eestisse kaks oma eksperti, kes hakkavad KIK-i nõustama, kuidas keskkonnainvesteeringuteks mõeldud raha efektiivsemalt jagada. Paika tuleb panna prioriteedid ja valikukriteeriumid.
  Erilise tähelepanu all on ISPA ja EL Ühtekuuluvusfondi projektid.
  Ajavahemikul 1991 ? 2001 on Taani andnud Eestile keskkonnaalast abi 450 miljoni Eesti krooni ulatuses, mis on jagatud 105 väikese ja keskmise suurusega projekti vahel. Nende projektide põhieesmärk on viia Eesti keskkonnasektor kooskõlla EL nõuetega ning enamasti on toetatud vee- ja prügimajandust. Lisaks pööratakse tähelepanu keskkonnaministeeriumi töö efektiivsemaks muutmisele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
USA majanduskasv aeglustus ootamatult
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.