• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsidel kaheksas tõusunädal

  Ehkki reedel USA börsid veidi langesid, jäi tänu kolmapäevasele tugevale tõusule pühadenädala üldbilanss positiivseks. See oli aktsiaturgudele kaheksas järjestikune tõusunädal. Dow Jonesi tööstuskeskmisele oli see esimene kaheksa nädalat kestnud tõus alates 1998. aasta esimesest kvartalist. Kolmapäevane Dow? 255punktine tõus oli rekordiline. Nii palju pole enimjälgitav indeks tõusnud tänupühaeelsel päeval mitte kunagi. Reedene langus oli 0,40 protsenti, 8896,09 punktini. Aasta algusega võrreldes on Dow langenud 11,2. On vähetõenäoline, et järelejäänud kuuga suudetakse kaotus aasta lõpuks tasa teha. Kui indeks jääb aasta lõpuks miinusesse, siis tähendab see Dow? langust kolmandat järjestikust aastat. Viimati langes USA aktsiaturg kolm aastat järjest 1939?1941.
  Dow on aasta algusega võrreldes isegi paremas seisus kui teised olulised indeksid. S&P 500 indeks, mis reedel langes 0,27 protsenti, 936,31 punktini, on aasta algusega võrreldes 18,5 protsenti madalam, ja Nasdaqi koondindeks, mis reedel kukkus 0,62 protsenti, 1478,78 punktini, on aasta algusega võrreldes koguni 24,2 protsenti madalam.
  USA suuruselt teise lennukompanii United Airlines aktsia kukkus 32,51 protsenti, 2,45 dollarini, sest mehhaanikute ametiühing ei olnud nõus palgakärbetega. Lennukompaniil on suur võlakoorem ning 375 mln dollari suuruse laenu tähtaeg saabub täna. Kui ametiühingutega kokkulepet ei saavutata, siis läheb aia taha riigi garantiiga 1,8 mld dollari suurune laenutaotlus ning ettevõte läheb tõenäoliselt paari nädalaga pankrotti. Kauplemisaktiivsus lennukompanii aktsiatega oli reedel kuus korda suurem kui tavaliselt. Laupäeval tuli siiski teade, et mehhaanikud jäid palga alandamisega nõusse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.