• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia ja Deutsche Telekom süstivad Euroopa aktsiaturgudel optimismi

  Investeerimispanga Merryll Lynch poolt soovituse ?osta? saanud Nokia aktsia hind kerkis täna ennelõunal 7 kuu kõrgeimale tasemele 20,03 euroni.

  Nokia aktsia hinna kolmeprotsendiline tõus, oodatav baasintresside alandamine Euroopa keskpanga poolt ning Deutsche Telekomi aktsia rohkem kui viieprotsendiline tõus tekitas optimismilaine kõikjal Euroopa aktsiaturgudel.
  Helsingi börsi Hex indeks kerkis 1,9 protsenti 6933,91 punktini. Euroopa suurematest börsidest kerkis Frankfurdi börsi DAXX indeks samuti üle 3 protsendi 3421,7 punktini.
  Nokia aktsia hind kerkis ennelõunal üle 3 protsendi 20,03 euroni tänu investeerimispanga Merryll Lynch poolt antud ostusoovitusele aktsiale. Pank on optimistlik kogu mobiiltelefonide tootmise tuleviku suhtes, vähemalt järgmise aasta jooksul.
  Möödunud kvartalis Euroopa kahjumirekordi püstitanud Deutsche Telekom lubas ära müüa kuni 120 miljonit oma tütarfirma T-Online aktsiatest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Ignitise tulemusi kergitas kõrge elektrihind
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Tuntud ehitusfirma käive langes suurelt
Tuntud ehitusfirma Eviko käive kukkus läinud aastal 40%, aasta lõppes kahjumis.
Tuntud ehitusfirma Eviko käive kukkus läinud aastal 40%, aasta lõppes kahjumis.