• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Novembris reklaamituru liider Äripäev

  Novembris oli lehtede reklaamituru liider Äripäev, järgnesid Postimees ja Eesti Ekspress.

  Meediaanalüütik Toomas Leito andmetel teenis Äripäev novembris reklaamiraha 5,9 mln krooni, mis on samal tasemel eelmise aasta novembriga. Eelmise kuu arvestuses järgnesid Postimees 5,5 mln krooniga (eelmise aasta novembriga võrreldes +0,2 mln krooni) ja Eesti Ekspress 4,2 mln krooniga.
  Eesti Päevaleht teenis novembris 3,7 mln krooni reklaamiraha, mis on aastataguse novembriga võrreldes 0,3 mln krooni vähem. SL Õhtuleht teenis novembris 2,8 mln krooni, kasv aastatagusega võrreldes 100 000 krooni.
  Selle aasta 11 kuu kokkuvõttes on reklaami maht suuremates lehtedes tervikuna langenud ligi 8% võrra. Mahu langus oli kõigil lehtedel, suurimad kukkujad on Äripäev (-12%) ja Eesti Ekspress ning Eesti Päevaleht (mõlemal -10%). Postimehel on maht kukkunud 5,2% võrra ning lehtedest edukaim mahu hoidmisel on olnud SL Õhtuleht, langus vaid ligi 2%.
  Reklaamikäive lehtedes vähenes 11 kuuga 3,4%. Ainukesena suurendas 11 kuuga reklaamikäivet SL Õhtuleht 0,5 mln krooni võrra. Teistel oli langus: Postimees -0,2, Eesti Ekspress -0,8, Äripäev -2,6 ja Eesti Päevaleht -4,3 mln krooni.
  ?Kahjuks peab tõdema, et tänavune käive jääb paari protsendi võrra alla mullusele, kui detsembris imet ei sünni,? prognoosis Leito aasta tulemust.
  Uudise vahendas Raimo Ülavere.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.