• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA aktsiaturg sulgus kerges plussis

  USA aktsiaturg sulgus eile väikeses plussis - seda pärast päevasisest lainetamist nii pluss- kui miinuspoolel.

  Nasdaq <GR#US.^IXIC> tõusis 0,42% 1397 punktile, S P 500 indeks <GR#US.^SPC> 0,06% 905 punktile. Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> suutis tõusta 0,17% 8589 punktile.
  'Eilne kauplemispäev kukkus välja ilma suunata kauplemisena,' ütles Polcari/Weicker tegevdirektor Kenneth Polcari CNNfn"ile. 'Me oleme kauplemisvahemikus ja siia me jääme, kuni midagi olulist juhtub.'
  Pärast aktsiaturu sulgumist tõstis tarbekaupade tootja Procter Gamble kvartali kasumiootust. Aktsia <GR#US.PG> sulgus 0,22% miinuses, 87,46 dollaril.
  Inteli <GR#US.INTC> nõukogu esimees Andy Grove esines ebameeldiva kommentaariga. Ta ütles, et praegu on arvutikiibisektori taastumisest veel liiga vara rääkida, vaatamata sellele, et hiljuti on hakanud tulema märke paranemisest.
  Inteli aktsia tõusis 0,17% 18,16 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.