• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aasta võitjad paigas

  2002. aasta eelviimane müügikuu pani paika aasta lõpliku esikolmiku, ootuspäraselt juhib Mercedes-Benzi ees Peugeot, kolmandat kohta hoiab Citroen.
  Kui oktoober oli väga õnnestunud kuu raskeveokeile, müüdi neid kuu aega tagasi 94, siis novembris leidis enim ostjaid suure kaubaruumiga kaubabusse, 96 bussi müüdi maha.
  Novembri müüki kommenteeri turuliidri Peugeot` esindaja Kommest Auto marketingidirektor kui aasta keskmisest veidi aktiivsemat kuud. ?Käesoleva aasta Eesti kaubikumüügi loodetav maht ulatub kuni 2700 kaubikuni,? prognoosis Vihuri. Järgmisel aastal loodab ta aga turu mõõdukat 10-15 kasvu.
  Ent jätkuvalt kasvab Vihuri arvates ka praegu nähtavate tegurite tähtsus nagu teenindusvõrgu kvaliteet ja eriti teeninduse regionaalne lähedus kaubiku kui töövahendi igapäevasele kasutuskohale, paindlik mudelivalik, selle suurus, ümberehitusvõimalused, nn. margi-toote-teenuse "läbiproovitus-tõestatus" kohalikes tingimustes ehk töövahendisse investeeringukindluse kasv ja autopargi paindlik vahetusteenus/tagasiost esinduse poolt. Oluline on ka lühike tarneaeg.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Eesti tõmbas Euroopa maksureformile pidurit
Eesti jättis praeguse ettevõtte tulumaksusüsteemi säilitamise nimel kinnitamata Euroopa Liidu algatuse muuta äriühingu maksueeskirju. Koos Eestiga oli reformi vastu ka Ungari.
Eesti jättis praeguse ettevõtte tulumaksusüsteemi säilitamise nimel kinnitamata Euroopa Liidu algatuse muuta äriühingu maksueeskirju. Koos Eestiga oli reformi vastu ka Ungari.