Peeter Stamberg • 30. oktoober 2003 kell 7:50

Börsiülevaade: kas Hansa suudab 20 euro taset hoida?

Hansapanga aktsia sulgus eile teist päeva järjest 20 eurol (312,93 kroonil).

Pärast majandustulemuste avaldamist möödunud reedel langes Hansa aktsia kolm kauplemispäeva järjest. Eile küll miinust juurde ei tulnud, kuid müügipoolel oli näha päeva lõpuks suuremaid koguseid kui ostu poolel ja aktsia hind võib nädala viimastel päevadel veidi langeda.

Hansapanga aktsia käive on viimased kolm kauplemispäeva järjest tõusnud. Eile küündis käive juba üle 90% börsi kogukäibest.

Teiste aktsiate käibed on tagasihoidlikud. Üle miljoni krooni piiri on sellel nädalal aktsiatest lisaks Hansale suutnud ületada ka Eesti Telekom.

Ene Õunmaa Sampo Pangast kirjutab hommikustes turukõverdustes, et Eesti Telekomi aktsia vastu on märgata läbi välismaakleri väikest müügihuvi tõusmist. Eile kerkis Telekomi hind 0,43%, 110,00 kroonile. Hansa aktsia võib Õunmaa sõnul nädala teisel poolel pigem pisut vajuda kui tõusta.

Hetkel kuum