• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: Hansalt kahe nädala suurim käive

  Hansapanga aktsia langus jätkus, täna oli käive aktsiast kahe nädala suurim.

  Käivet tuli Baltikumi juhtiva panga aktsiast 65,5 miljonit krooni ja aktsia hind langes 1,14 protsenti 285,55 kroonile. Viimati tuli rohkem käivet Hansapanga aktsiast 12. novembril.
  Hommikul kerkis aktsia hind ka üle 290 krooni, kuid suured kogused surusid hinda alla. Kahes suuremas tehingus vahetas korraga omaniku 50 000 aktsiat, mõlemad tehingud tehti tasemelt 286,33 krooni. Seega andsid kaks suurtehingut 28,6 mln krooni käivet.
  Ülejäänud kaubeldud aktsiate käive jäi alla miljoni krooni.
  Kui Hansapanga aktsia on langenud juba viiendat kauplemispäeva järjest, siis Eesti Telekomi aktsia sulgus kolmandat päeva järjest 102,02 kroonil. Käivet tuli aktsiast 0,98 miljonit krooni.
  Eile õhtul taas kahjumi saamisest teatanud Viisnurga aktsiaga ühtegi tehingut ei tehtud. Küll langes aga aktsia müüginoteering. Kui eile sooviti osta aktsiat 33,95 krooniga ja müüa 33,95, siis täna langes müüginoteering 35,20 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Kohvi hind tõusis kümne aasta kõrgeima tasemeni
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.