Silva Männik • 3. detsember 2003 kell 11:31

Olümpia hotelli uuendused jätkuvad

Reval Hotelligrupp investeerib 15 miljonit krooni Reval Hotel Olümpia Café BoulevardŽi ja sviitide korruse uuendamisse.

Reval Hotellgrupp investeerib 5 miljonit krooni Café Boulevard uuendamisse ning renoveerib 10 miljoni krooni eest hotelli 13nda, sviitide korruse, kus asub 7 tuba, teatas ettevõte. Korrusele tuleb uue tootena Presidendi Sviit. Ehitustööd algavad jaanuaris ja lõpevad märtsis.

?Reval Hotel Olümpia on meie esindushotell Tallinnas,? selgitas Reval Hotelligrupi juhatuse esimees Bengt Brustad. ?Renoveerimine on jätk kevadel toimunud fuajee ja tubade renoveerimisele, mis on klientide poolt väga hästi vastu võetud.?

?Järgmisel aastal tiheneb Tallinna hotellituru konkurents oluliselt,? selgitas Brustad. ?Juurde tuleb 900 uut tuba, mis eeldab senistelt tegijatelt paindlikust ja uusi julgeid investeeringuid. Seetõttu toob uus aasta Reval Hotel Olümpiale kaasa veel mitmeid muudatusi. Kuna osa teenuseid kavatseme edaspidi sisse osta, väheneb mõningal määral ka töötajate arv.?

Kohviku kontseptsioon muutub osaliselt, kvaliteedi tõstmise eesmärgil vähendatakse sortimenti. Reval Hotel OlümpiaŽs jätkub tortide valmistamine. Restoran L`Artiste suletakse alates 1. jaanuarist, ruumi saab edaspidi ette tellida restoranina vastuvõttude jm ürituste korraldamiseks.

Bengt BrustadŽi sõnul toob 13. korruse renoveerimine kaasa Reval Hotel Olümpia jaoks uue toote ? Presidendi Sviidi. Öö Presidendi Sviidis hakkab maksma 850 eurot (13 299 krooni) öö, toa suurus on 120 ruutmeetrit. ?Reval Hotel Olümpias on ööbinud palju tipp-poliitikuid ja ?ärimehi,? sõnas Brustad. ?Seetõttu peame oluliseks, et meil on võimalik pakkuda neile ka kõrgema klassi ööbimisvõimalust.?

Hetkel kuum