• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olümpia hotelli uuendused jätkuvad

  Reval Hotelligrupp investeerib 15 miljonit krooni Reval Hotel Olümpia Café BoulevardŽi ja sviitide korruse uuendamisse.

  Reval Hotellgrupp investeerib 5 miljonit krooni Café Boulevard uuendamisse ning renoveerib 10 miljoni krooni eest hotelli 13nda, sviitide korruse, kus asub 7 tuba, teatas ettevõte. Korrusele tuleb uue tootena Presidendi Sviit. Ehitustööd algavad jaanuaris ja lõpevad märtsis.
  ?Reval Hotel Olümpia on meie esindushotell Tallinnas,? selgitas Reval Hotelligrupi juhatuse esimees Bengt Brustad. ?Renoveerimine on jätk kevadel toimunud fuajee ja tubade renoveerimisele, mis on klientide poolt väga hästi vastu võetud.?
  ?Järgmisel aastal tiheneb Tallinna hotellituru konkurents oluliselt,? selgitas Brustad. ?Juurde tuleb 900 uut tuba, mis eeldab senistelt tegijatelt paindlikust ja uusi julgeid investeeringuid. Seetõttu toob uus aasta Reval Hotel Olümpiale kaasa veel mitmeid muudatusi. Kuna osa teenuseid kavatseme edaspidi sisse osta, väheneb mõningal määral ka töötajate arv.?
  Kohviku kontseptsioon muutub osaliselt, kvaliteedi tõstmise eesmärgil vähendatakse sortimenti. Reval Hotel OlümpiaŽs jätkub tortide valmistamine. Restoran L`Artiste suletakse alates 1. jaanuarist, ruumi saab edaspidi ette tellida restoranina vastuvõttude jm ürituste korraldamiseks.
  Bengt BrustadŽi sõnul toob 13. korruse renoveerimine kaasa Reval Hotel Olümpia jaoks uue toote ? Presidendi Sviidi. Öö Presidendi Sviidis hakkab maksma 850 eurot (13 299 krooni) öö, toa suurus on 120 ruutmeetrit. ?Reval Hotel Olümpias on ööbinud palju tipp-poliitikuid ja ?ärimehi,? sõnas Brustad. ?Seetõttu peame oluliseks, et meil on võimalik pakkuda neile ka kõrgema klassi ööbimisvõimalust.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Raadiohommikus: kõrgharidusest, tööjõust ja e-residentsusest
Käes on kõrgkoolidesse sisseastumise aeg. Kas kõrgkoolid suudavad ette valmistada just neid spetsialiste, keda tööturg vajab? Kui palju välistudengeid on Eestisse oodata?
Käes on kõrgkoolidesse sisseastumise aeg. Kas kõrgkoolid suudavad ette valmistada just neid spetsialiste, keda tööturg vajab? Kui palju välistudengeid on Eestisse oodata?
Kallas Ukraina ja Moldova kandidaatriigi staatusest: see on suurim edasiminek pärast NSVL-i lagunemist
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.