• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallink toob uue laeva Rootsi liinile

  Umbes veebruaris toob Tallink Grupp Paldiski?Kappelskäri liinile uue, senisest kaks korda suurema kaubalaeva, mis vahetab välja seni liinil liikleva Kapella.
  ?Uus laev Regal Star on ligi kaks korda suurema mahutavusega, võttes peale umbes 115 veokit ja üle 100 sõiduato. 1A-jääklassiga laeva maksimumkiirus on 17,5 sõlme, laevas on kajutikohad ka sajale reisijale,? ütles Tallink Grupi finantsdirektor Andres Hunt. Regal Star on 1999. aastal ehitatud kaubalaev.
  Alus hakkab liiklema Kapella graafikus, korrektuure võib sõidugraafikusse tuua liitumine Euroopa Liiduga. Need muudatused selguvad jooksvalt. Ka ülesõidu hinnakiri jääb uuel laeval Kapellaga võrreldes samaks.
  Seni Paldiski?Kappelskäri liini teenindanud Kapella suunatakse uuest aastast Tallinna?Helsingi liinile, kus Tallinkil puudus seni spetsiaalselt kaubavedudele orienteeritud laev.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
USAst oodatakse signaali intressimäära tõusuks
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.