Arro: Toota tuleb seda, mida on võimalik müüa

ÄP 26. jaanuar 2004, 00:00

?Minu peamine ja tähtsam ülesanne Viisnurgas on muuta organisatsiooni eemärk tootmiselt turundusele. Ehk toota tuleb seda, mida on võimalik müüa. Siis on ettevõte väärtuslik ja tulemus hea,? ütles Viisnurka juhtima läinud Tiit Arro 2002. a sügisel Eesti Päevalehele.

Arro sõnul on tema esimene eesmärk Viisnurga väljatoomine sisemisest kriisist. Kaugem eesmärk on ettevõtte kasumlikkuse tõstmine. Arro jaoks ei ole kasumi teenimine eesmärk omaette. Ta pigem püüab luua eeldused, et kasum tekiks nagunii.

?Kui me suudame vabastada inimese loomingulise energia ja valida õiged eesmärgid, anname aru, mis turul me tegutseme, teeme selgeks, kes on meie kliendid, kellele tooteid pakume, siis jõuame kasumini nagunii. Vaja on teha õigeid asju õigel ajal ja õigete inimestega. Kui seame ettevõtte eesmärgiks lihtsalt kasumi, siis ei pruugi me seda saavutada,? rääkis Arro.

Väljavõte 2002. aasta 30. oktoobri Eesti Päevalehes ilmunud artiklist ?Suusamüüja, visionäär ja mõisapidaja?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing