Tülist mobiilsideturul

Marius Mets 10. veebruar 2004, 00:00

Leidsin 6. veebruari Äripäevast artikli "Mobiilsideturul tüli majas". Seal on kajastatud tüli Radiolinja versus Top Connect. Samas kommenteerib Radiolinja Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen Top Connect OÜ tegevust järgmiselt: "Radiolinja Eesti kogemus firmaga Top Connect on kaugel meeldivast ärisuhtest. Tegemist on ühe grupi "ärimeeste" järjekindlate püüdlustega hakata Eestisse vahendama väliskõnesid. Nad on meie poole pöördunud erinevate firmade nimede all, näiteks Top Connect, Telefant, Eesti Marketing Grupp..."

Sellest tulenevalt ka minu täpsustus asjale:

1. Telefant ei võrdu Top Connect OÜga, Telefant ei ole Top Connectiga mitte kunagi mitte kuidagi seotud olnud ega saa ka olema. Telefant on Contech Media ASi registreeritud kaubamärk, mille all me pakume kvaliteetseid rahvusvahelisi kõnesid läbi operaatorkoodi 10993.

2. Artiklist võib välja lugeda, justkui Sami Seppänen liigitaks Telefanti Top Connectiks ning seostaks meie nime Top Connecti tegevusega. Meil ei ole kõnealuses kahe firma vahelises tülis mitte mingit osalust ja seega palume Äripäeval süvenenumalt artiklite taustmaterjali ning sisu kontrollida. Selline eksitav väide kahjustab meie mainet ning sellise kommentaari puhul on tegemist ebakorrektse info levitamisega.

3. Telefant/Contech Media AS ei tegele läbi modemterminaalide kõnede vahendamisega ega ka VoIP lahendusel põhinevate kõnede vahendamisega ning samas oleme püüdnud vastu seista sellisele tegevusele, mida kajastab artiklis edastatud Sami Seppäneni kommentaar Top Connecti tegevuse kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:11

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing