Saanisõit koos sportimisega Jõulumäel

ÄP 20. veebruar 2004, 00:00

Pärnu lähistel saab saanisõitu teha Jõulumäel, kui kutsuda üritusele Keskküla talu perenaine Anne Lahesoo oma hobusega. Pered võivad aga otse tallu pöörduda ja siis viib Anne Lahesoo nad oma koduõuelt metsaringile. ?Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval on üks aeg juba kinni,? ütles Lahesoo kolmapäeval, uskudes, et kuidagi saab soovijatele ikka aja sobitada.

Tavaliselt on vastlapäeval Jõulumäel rohkesti üritusi ja saanisõit on üks paljudest lõbustustest. Siis paneb Keskküla talu perenaine hobusele kuljused kaela ja sõidab kohapeale.

Grupile maksab tunniajane saanisõit 500 krooni. Peredele on see lõbu natuke odavam.

Keskküla talu asub Jõulumäe tervisekeskusest mõnesaja meetri kaugusel. Tervisekeskuse juurest umbes 150 meetrit otse edasi sõites tuleb keerata vasakule ja saja meetri pärast ongi silt ?Ratsutamine?. Tellimusi saab teha telefonil 5398 2280.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing