GSM Association andis välja aastaauhinnad

Kaido Einama 04. märts 2004, 00:00

Kokku jagati auhindu üheteistkümnes kategoorias, lõppkasutajale on aga huvipakkuvamad parim mobiilne seade ja rakendusteenus. Valistale võidu toonud teenus mzone võimaldab teenusepakkujatel ja tootemüüjatel luua mikromaksete süsteemi, kus ostja saab tasuda mobiili abil. Eestis on sarnane mobiilimaksete süsteem välja töötatud ja kasutusel olnud juba aastaid.

Parima traadita seadme auhinna sai SonyEricsson mobiili T610 eest, mis võitis tiitli uute tehnoloogiate kasutuselevõtu, korralikult töötava tarkvara ja hea disaini eest. Telefoniga saab saata sisseehitatud digikaameraga tehtud pildi Bluetoothi või infrapuna abil otse teise telefoni või kasutada selleks MMSi või tavalist e-posti. Elioni e-poes maksab aastaauhinna pälvinud toode praegu 5490 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing